Advocaten

Michel Govers

Michel is inmiddels ruim 10 jaar werkzaam als advocaat. Het huidige kantoor is opgericht in 2013. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken dat hem plaatste op de Nederlandse Ambassade te Riyad, hoofdstad van Saudi- Arabië.

Michel staat bij de Raad voor Rechtsbijstand, ingeschreven als specialist op het gebied van:

  • (Jeugd)strafrecht

  • Asielrecht

  • Vreemdelingenrecht

 Anissa El Darrazi

Anissa is als juridisch medewerker in dienst getreden in maart 2018. Zij is vervolgens in 2019 beëdigd als advocaat. Zij richt zich met name op de strafpraktrijk.

Strafrecht

 

Rachid El Bellaj

Rachid is sinds januari 2017 beëdigd als advocaat, nadat hij reeds sedert januari 2016 verbonden was als juridisch medewerker aan Advocatenkantoor Govers. Rachid richt zich met name op het strafrecht en bestuursrecht, zoals zaken die betrekking hebben op de Participatiewet (veelal bijstandszaken).

De specialisaties van Rachid:

  • Strafrecht

  • Bestuursrecht

 
 

Registratie specialisaties bij de Nederlandse Orde van Advocaten


De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:


a. Michel Govers staat geregistreerd op strafrecht en vreemdelingenrecht.

b. Rachid El Bellaj staat geregistreerd op strafrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.